Over de All Print Group

Één groep met veel verschillende kwaliteiten; dát is de All Print Group. Wij verstaan ons vak, hebben volop ervaring in huis en wij doen wat wij beloven. Daar kunt u op rekenen. De essentie is het bedrukken van de meest uiteenlopende middelen. Van huisstijl, bedrijfskleding, trainingsmaterialen, een brochure, stickers en relatiegeschenken tot en met een originele uitnodiging: de All Print Group heeft alles in huis.

Optimale service vraagt om brede en professionele dienstverlening. Van maatschappelijk verantwoord ondernemen, digitale technieken, de laatste ontwikkelingen op het gebied van groot formaat, zeefdrukken, het optimaal afwerken van drukwerk en de totale verzorging van direct mail. Om u optimaal te kunnen bedienen hebben wij onze kwaliteiten daarom ondergebracht in vier businessunits.

Duurzaamheid

Een duurzame instelling betekent: oog voor de aarde. Dat lijkt in eerste instantie onbegonnen werk. Maar volgens ons begint de wereld dichtbij. Bij aandacht voor de materialen die je inkoopt. Met een duurzaam lichtplan dat focust op verstandig gebruik en slimme lampen. Met investeringen in energiezuinige machines, apparaten en computers. En als het draait om vermindering van de CO2 uitstoot: gescheiden afval, zuinige bedrijfswagens en duidelijke doelstellingen.

Wij stellen onszelf eenvoudige vragen zoals: wat is de herkomst van het product? Wat zit er nu precies in die inkten? Waar komt het hout van deze enveloppen vandaan? Moet het licht hier altijd branden? Waarvoor staat de verwarming hier aan? De antwoorden dwingen ons om na te denken en – indien mogelijk – in te grijpen.

Kortom: de All Print Group besteedt volop aandacht aan duurzaamheid. Een kwestie van geven en nemen. Alles begint bij bewustwording van de problemen en nog belangrijker: de mogelijkheden om ons eigen steentje bij te dragen aan het milieu. Zonder onhaalbare beloftes en loze woorden. Oog voor de aarde. Met de juiste energie!